18


Hej!
Tänkte göra en instastory men mina tankar kändes så långa. 
Vi ska ju lägga lite kärlek på detta hem när det andra huset är sålt. Mitt företag ska ta form, ponnysarna kommer och vi kommer ha så mycket tid!!! Galet. Härligt. Min lugnaste tid på jobbet är mellan dec-mars så det blir perfekt.
Angående hemma så funderar jag så mycket på vad vi vill, vad vi behöver och vad som är roligt för oss. De intressantaste hemmen är de som bjuder på det oväntade, de egna. Oavsett man vill eller inte så inspireras man av trender men det intressanta börjar när man börjar lyssna på hjärtat. Sjukt inspirerande att hålla på med Halloween som jag gör just nu, vi ser något i allt jag och Totte (min Halloween partner in crime) och kompletterar varandra bra. Han med tålamod, hittepå och hantverkskunnande, jag med snabba tankar och visioner.
Tänker mycket på barnens rum, vill uppmuntra till lek och pyssel och vill helst att det ska vara som en saga med gungor, hängmattor, koja att sova i osv men storleken säger stopp. Vi får se hur det blir. Vad jag vill säga iallafall är att jag tror att det gör oss alla gott att fundera på vad vi vill. Vad som gör oss glada. Jag går mycket tillbaka till den lilla Emelie men den oändliga fantasin, hon kommer med de bästa idéerna. 
Bild från Kapten Sjöskums kapprum. Bäst inspo just nu. En spark i hallen, varför inte.
(null)jessica:

En spark i hallen, det blir ganska eget, haha, fint! Lycka till med barnrummet <3

Svar: Verkligen! 😂 Tack snälla! 🧡
Emelie

Emelie :

Ååh jag älskar halloween 😍 taggar redan på att spöka till lägenheten! Kram

Svar: Världens mysigaste grej! 🧡 Kram!
Emelie

Kommentera inlägget här: