Andreas 40årsdag del 3

Ja. Hur gråhårig jag än må bli ibland av att bo och leva med min Andreas så älskar jag honom mer än allt och älskar att det är just han jag delar mitt liv med. Såklart att en 40årsdag ska firas, även om födelsedagsbarnet inte ville bli firat. Vi körde smörgåstårta med våra föräldrar (en överraskning svärfar råkade spoila), sedan Cypernresan och nu, en rejäl överraskning. Andreas trodde att vi skulle åka på Eckerölinjen med familjen Westling och jag hade sagt att vi skulle bli hämtade av syrran 15.00 och att bussen skulle gå 15.15. "Va sent bussen går" sa Andreas. "Ja, sommartabell" svarade jag. Så där har jag fått hitta på och trixa, över två månader innan bjöd jag in hans närmaste killkompisar med respektive. 

Klockan slår 15.00 säger Andreas att nu måste vi gå ut! 200 meter från oss står hans kompisar (minus några försenade) och jag skriver att nu måste ni komma! Annars börjar han gå... Han slår sig ner på bänken utanför huset och jag försöker prata om grannens ved och allt möjligt. Då hörs "Ja må han leva..." från gatan och en jättejättepaff Andreas kollar upp. Gud så kul! Vi kramas och vänder om in igen där jag med hjälp av världens bästa mamma fixat snittar (hon kom och levererade en kylväska bakom jobbilen utan att Andreas hade märkt det). Vi skålade i bubbel och jag gjorde en bål. Efter fyrtiofem minuter så vardet dags att röra sig och alla fick ta med sig bål i take away muggar. (null) 
(null)
På väg över golfbanan mot älven och båten som väntade på oss. En ribbåt från ’87 som från början gick som knarksmugglarbåt i Sydamerika. Rolig storytelling! Det var en sådan otroligt rolig och bra grej att göra! Riktigt lyckad! Rekommenderar Windevent varmt. (null) 
(null)
Vi åkte genom älven, ut på havet och såsmåningom till gästhamnen vid Furuviksparken. Sedan fick vi in i parken, tog ett dryckesstopp, åkte nya attraktionen Spökjakten och sedan körde vi femkamp. Efter det fick vi ner till Furuvik Havskrog och åt mat signad stjärnkocken Jonas Dahlbom. (null)
(null)
Efter god mat så drog nästan alla vidare in till stan för uteservering och nattklubb. Barnen sov hos farmor och farfar och vi fick en lång sovmorgon. Så himla glad över att allting blev så bra! Tack alla inblandade! 

Caroline :

Tack själv! Så kul ❤

Kommentera inlägget här: