Hej 2018!

Några dagar sent men äh. Vi hade ett väldigt bra nyår med samma gäng som förra året plus fyra par till. Dagen innan var det svärmors överraskningsfest som vi närmaste styrt ihop tillsammans med mamma som en stor del i det hela och det blev väldigt lyckat och fint! Kul! Av oss och Andreas bror med familj så fick svärföräldrarna en övernattning på Pophouse på Djurgården och biljetter till musikalen/dinnershowen Mamma Mia. Riktigt bra och god mat- vi såg den på kickoffen med jobbet förra året. Barnen sov hos moster Alva och hade det superbra, hängde i stallet och med de andra djuren och bakade pizza. Lyxen alltså i alla tre mostrar som är världens finaste. Tyra bjöd på grillad korv när vi hämtade barnen och när Kee knallade in i lösdriften (de är helt orädda för de stora hästarna) så säger hon till Lande och Landheart "Hej! Jag heter Kee Alin!". Hon är så grymt rolig, lillgammal. När vi skålade på tolvslaget så sa hon "Åh mamma och pappa. Jag älskar er! Det här har varit det bästa året någonsin!". Alltså va? 3,5år? Vad lär hon sig allt?
Väldigt skönt med jullov, tredje veckan nu och det gör oss gott. "Mamma, jag ääääälskar att vara hemma!" sa Kee idag. Nu vet jag ju att hon älskar föris med då hon aldrig vill gå hem men nu njuter vi allihopa. Det enda jag skulle vilja klaga på är bristen på snö. Isbana överallt kan jag närmast beskriva tomt, vägar och skog på. När Kee var och badade med A förra veckan (deras grej) så tog jag och Zoe en långpromenad med isbroddar på. Bästa uppfinningen, fick de när jag var gravid med Kee. Utan de hade jag inte tagit mig fram. En enda kväll har vi kunnat åka pulka men sedan hade snö smält morgonen efter. Igår var vi i parken, sandade vägar som tur var, och grillade med kompisar. Får alltid sådan energi av sådant häng. Extra kul var det att vi fick lyxen att se parkens nyfödda orangutangbebis, sötare än något jag sett. Idag var vi på bio med moster Tyra. Kee var superkoncentrerad, Zoe bitvis men vi fick hela salongen själv så det gjorde ingenting att hon drog en lov när orken tröt.
Min kamera är så himla tråkig men faktiskt så ligger en ny telefon och väntar, ser framemot den så. Nedan nystickad tröja till Zoe. Mamma är otrolig! Skickade en bild på en Zara tröja i dålig kvalité och får en i Gotlandsgarn, tusen gånger finare. Värdesätter de enormt högt, hantverket! Sådant jag inte kan själv eller kan köpa.  (null)
Maria:

Jättefin tröja! Jag kan inte heller sticka inte heller virka. så när jag får sånt blir jag så himla glad :)

Kommentera inlägget här: