Söndag- ånglok och solrosor

Hej!
Hoppas att ni haft en fin helg! Kanske dags att blogga lite mer nu när trafiken ökat märkbart. I tretton år har jag bloggat så än är det väl inte dags att ge upp även om det går lite väl lång tid mellan gångerna. Så. Vad har vi gjort? Jag och mamma var på Formex i fredags. Köpte grejer till Halloween och spanade in Ernst monter som vi alltid gör som gamla fans jag och mamma. Fint, bjussigt med barista och otroligt välbyggt. Precis som det brukar. Jag går med mina jobbögon på mest, det är det som är mest intressant för min del. Åker också bara när jag känner att behovet finns. 
(null)

(null)
Jag har en väldigt tydlig bild av hur jag vill att Halloween i butikerna ska se ut och köpte lite "spetsar" hos Brigbys. Lite för dyrt för våra butiker egentligen men något som ger mycket för det visuella.
(null)

(null)
Sprang förbi Bunches på stan innan vi åkte hem och köpte solrosor, det som blivit sommarens favvoblomma för min del.
(null)
Lördagen var vi till jobbet men med barnen. Åkte karuseller och njöt av sista kvällen i parken. Oskar Linnros på scenen! Så många av de här sista sommarkvällarna som jag har i mitt hjärta, alltid lite vemodiga. För varje sommar som tar slut så har jag en mindre kvar. Knäppt att tänka så? Gör det iallafall...
(null)

(null)
Jag har en bucketlist med ganska enkla små grejer jag vill göra, mest med familjen. Det här var en sådan, åka museitåget i Jädraås. Sista dagen för i år idag! Så. Vi drog. A byggde så det var bara jag och mina älskade tjejer. Det blev verkligen en riktig hit! Hade bulla och Festis med oss att fika och tur var väl kanske det för fikakön slingrade sig lång i Tallås. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Älskar också att åka utan tidspress. Göra vad man vill. Vi såg en skylt, "Solrosor självplock 5kr" och stannade. Hade en tia kontant bara men det räckte till en varsin solis till tjejerna. Vi lade den i burken och tog med oss saxen och valde två fina blommor som fick följa med hem.  Mysigt! När vi var små så fick vi plocka eterneller med mamma många gånger på självplock. Starkt minne, Ska kolla om det finns någon som odlar eterneller nu också! 
(null)
Sov gott hörni! Imorgon ska jag plocka ihop butiker och inventera! 

Cornelia:

Det ser mysigt ut ju! :) Spännande med gamla tåg :)

Lena :

Älskar uppdateringar!! 💛

Kommentera inlägget här: