Påsk och sådant.

Hej!
 
Hoppas allt är bra. Påsken gjorde oss riktigt gott, trots att A var borta på jobb hela helgen. Alldeles för bra betalt för att tacka nej. Jag och tjejerna var dock inte strandsatta. Tjejkvällen här hemma i torsdags var fantastisk, riktig feelgood för själen att fylla på med tjejhäng. Fredagen hade vi min kompis Mia hos oss hela dagen, lördagen var det påskmiddag hos mamma med hela min familj och på söndagen så var vi på påskmiddag hos Andreas familj. Sedan var det måndag och Andreas kom hem! Otroligt välbehövligt med solen! 
På jobbet är det årets roligaste tid nu nästan, den innan parköppning. Försöker hålla koll på alla mina bollar i luften och jag känner mig ganska lugn. Nu är det helg igen och det enda vi har planerat är att se Paw Patrol på bio. 
Saknar ni något i bloggen förresten? Jag kommer inte ihåg hur jag skrev förr men bloggen förändras ju med mig. Jag har ju bloggat sedan dinosaurierna fanns ungefär i internetmått mätt. Skrev mycket om shopping förr men tips om vart man kan handla ditt och datt men det känns inte riktigt intressant längre. Inte för att jag inte gillar kläder och saker längre utan mer för att den här konsumtionshetsen är så sjuk. Så, har ni något ni saknar? Eller önskar?
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Ninni - Vimsiga mamman:

Så härliga bilder :) o vilket påskbord!

Kommentera inlägget här: