06

Min älskade Malin kom ut med lunch idag som vi åt på Äventyrsön. Bästa sällskapet! Malin har ju jobbat hos oss i sommar som parkvärd och det är ju väldigt lyxigt att få ha en favvokompis så nära.

Vi kollade in Spöktåget som rivs till förmån för nästa års nyhet, en interaktiv darkride. Nästa vecka börjar man bygga hotellet och på fredag börjar jag göra mina första inköp till nästa år. Vi stängde alltså nyss men är i full gång inför nästa säsong.

När vi kom hem plockade tjejerna med sig äpplen in i vanlig ordning. Lyx det här med det man kan äta i trädgården och allmänt  frossar i säsongsgrönsaker nu.

Ska skippa kolhydrater i de mängder jag äter nu och imorgon kolla om jag kan ta ett prova på pass på gymmet här vid oss. De har massor av pass och jag har totalt ledsnat på mina extrakilon. De har smugit sig på någon gång från graviditeten efter Zoe. Innan Kee var jag tränad och i bra form, kilona bara rann av fort efter graviditeten men sedan blev jag ju gravid snabbt igen (fyra månader efter)... Mår bättre x antal kilo mindre så.

Lena:

Mysigt med lunchsällskap! 💛

Älskar att du uppdaterar ofta!
Puss

Svar: 💛💛💛
Emelie

Anna-Carin:

Vad är det för gym och var ligger det?

Anna-Carin:

Vad är det för gym och var ligger det?

Svar: Laxön! Var aldrig dit 🙈 Men ska! 😃
Emelie

Kommentera inlägget här: