21

Hej! 
Morgonen bjöd på höstens tredje frostdag. Svårt att fånga men det såg helt magiskt ut över ängarna. Läste någonstans att näst efter havs/sjöutsikt så är öppna ängar den bästa utsikten och jag är beredd att hålla med. Det är något magiskt med horisonten. I vårt fall så kommer golfbanan efter kullen på bilden och sedan älven som sedan leder ut i havet. Och som ni kanske vet så bor vi granne med en hästanläggning vilket passar fint den dagen vi skaffar häst. Någon gång så kommer vi att skaffa häst, sedan om det blir en ponny eller stor häst beror på om barnen kommer bli intresserade eller om det är jag som kommer kunna slå tll när de är större.
Vi var och kikade på den lilla lokalklubbens hopptävlingar idag. Tio minuters promenadväg från oss så ligger deras ridbana. Vintersäsong så håller de tävlingar i grannens ridhus. Jag och tjejerna tog en promenad dit och tittade på grannen A som hoppade sin minishettis. Hem fick tjejerna turas om att rida och vi får låna henne när vi vill rida- hur snällt är inte det?  Pappa A var och tävlade i skytte, hans klubb ligger ju också supernära oss och det är fint det där att ha nära till våra hobbys.
 
Vi kom hem ungefär samtidigt och gjorde ett ryck på tomten. Andreas sågade ved och jag klippte halva  gräsmattan. Alltså så enkelt nu med tjejerna. De leker i lekstugan, gungar eller leker i sandlådan själva. Grymma på att hitta på saker och hjälpa varandra. Efter lunch så lämnade vi tjejerna hos mamma och drog till Ikea för kommodköp men det blev inget av det då det i februari kommer in kommoder som ser jättefina ut. Den vi har är fin, men i fel färg. Måla den så länge kanske? Så får vi se om det håller. Den nere håller ju fint i färg (dock är skåpet förstört efter ett halvt års duschande varje dag i ett extra badrum). 
 
Pumpan på bron fick förresten kast in handduken idag efter att ha börjat ruttna väl mycket. Halloween är en intressant grej i år pga researchsyfte och jag åker både på Grönans Halloween och vi i familjen till Kolmårdens Halloween. Kee säger varje dag att hon vill åka på Halloween så det ska bli riktigt kul tror jag.
 
Kommentera inlägget här: