11

Hej! 

Alltså vilket regn det varit.... Storm! Och imorgon ska det tydligen bli liknande. Det har varit en fin vecka som gått dock! Älskar poweryogan som jag hunnit gå på tre gånger nu på gymmet vid oss. Må bra för hela kroppen! Eftersom att jag suger lite på att blogga så kommer en liten sammanfattning över resten som har hänt. Förra torsdagen tog jag min ryggsäck och drog till Stockholm för mjukdjursinköp. Vår största leverantör bygger varje år ett showroom på Naturhistoriska så man kan beskåda all nyheter och känna och klämma. Vi har inga dinosaurier i parken men jag satsade ändå lite på dinosaurier. Köpte bla äggen på bilden som innehåller dinosar när de kläcks. Man vill ju kunna komma med lite nytt varje år och inte bara samma samma.

På väg till hotellet, Haymarket så mötte jag en fd kollega som jag haft mycket roligt med. Vi tog en spontandate i hotellbaren  två timmar, gud så kul! Mycket att prata ikapp. Sedan slutade bästa Julia och vi tog en runda på stan med stopp på Vigårda för hamburgare. Det fina med sådan här kompisar är att man kan ta vid där man slutade sist trots att tiden gått- älskar det!

Fredag och möten på Grönan. Älskar när vi butikare får ses och träffa nya leverantörer. Nyttigt och energigivande. Efter en natt borta skriker dock hela kroppen efter att få komma hem till familjen. Det livet är ju ändå bäst. Fast det andra livet behövs också! Perspektiv och balans.

På lördagen var vi hos Carro och Danne på Halloweenfest/inlyttningsfest. Utklädda och utspökade. KUL! Väldigt fint och välplanerat. Barnen sov hos moster Tyra och Tom och snällaste Sisslan skjutsade hem två förfriskade spöken i natten. Släpade med mig pumpan från pumpatävlingen hem igen eftersom jag visste att barnen skulle sakna den. De är ett gott öga för detaljer de där två och bra minne. Kee blev SÅ glad över att den var fixad och skuren! Åh titta mamma! Du har skärt pumpan åt mig! Åh tack- du är bäst sa hon. Lillhjärtat. 

Ser ni H&M Home? Två nya butiker sedan jag var i stan sist med stort fokus på blommor. FINT! Mitt hotellrum var också så fint! Nu vill man ju alltid bo på Haymerket som när jag bodde i Sthlm var varuhuset PUB.

Lena :

Hej fining i spegeln! 😍

Svar: Hej! Ses snart! :)
Emelie

Åsa W:

Men sicket mys 😍 Underbart med spontandate & bara ta vid där man siat slutade.
Om jag är i Gävle igen önskar jag en date med dig.
Du är liksom en sån som är kvar i tanken trots att åren går.... Kram fina du 💗

Svar: Men det önskar jag med! Det MÅSTE vi få till nästa gång, tummis! Stora kramar fina!
Emelie

Kommentera inlägget här: