Halloweenveckan

Alla Helgons Dag idag. Kan inte säga att jag saknar pappa, mormor och morfar mer idag än annars. Sorgen går i vågor som alltid. Pappa är den största sorgen såklart eftersom att han hade så många år kvar som vi skulle få leva tillsammans. Det är fortfarande så konstigt att de inte finns de där tre favoriterna. Otroligt tacksam över att de funnits i mitt liv. 

I tisdags så var det ju självaste Halloween dagen och på föris firade de med fest. Nu vet väl alla det va? Skillnaden på Halloween och Alla Helgona? Z vägrade sätta på sig häxkläder hemma men sedan hade de åkt på. Sådant kan hon ju få välja men det är körigt ibland kan jag säga det där med att hon inte får bestämma allt. Vi väljer våra strider men vill absolut inte att hon ska bli curlad heller. Balans som det mesta! Båda är jättesnälla och omtänksamma, jättefina kompisar. Kee är så otroligt lättsam på precis alla sätt och vis. Ett exempel är på affären, vill hon tex ha godis och jag säger inte idag så säger hon bara- ooookey mamma! Så klok. Aldrig några bekymmer alls. Tror att det kommer lätta med Zoe med ju mer hon pratar. Självklart sitter en del frustration när vi inte förstår exakt vad hon vill. Undra vad hon kommer bli Zoe med denna tydliga målinriktning. (null)
Matkassevecka den här veckan och jag älskar Linas! Känner mig alltid som en mästerkock när jag slänger ihop kokosbakad lax med nudelsallad eller som ikväll- tacos med limeyoghurt och friterad majs. Alltid relativt  nyttig mat! Lite smör och grädde, mycket grönsaker och kryddor. (null)

(null)

(null)
Vi var ju på Grönan i onsdags med med jobbet. Igår var vi på Kolmården vi i familjen. Båda parkerna kör Halloween. Grönan var fantastiskt! Bamses Värld på Kolmården var som alltid fantastiskt. Kollade på Bamse showen för hundrasjuttioelfte gången om man inkluderar Youtube och Kee kan ju den utan och innan. (null)
Barnen har höstblåsor dock och den som gått åt hårdast är Zoe. Blåsorna ser bättre ut men hon är så rädd för att det ska göra ont. Kee är så tålig att man nästan önskar att hon klagade mer. Klart man får klaga när man är sjuk! Läste 1177 innan vi valde att åka till Kolmården ändå. Hade någon haft feber och varit mer allmänpåverkad så hade vi självklart varit hemma. Vabbande i fredags och blir ev hemma i början på veckan med? Så svårt. Enligt 1177 så kan de få på föris men man vill ju inte smitta andra samtidigt som att flera andra barn redan haft det... Det positiv verkar vara att har man haft så kommer det sällan tillbaka.

Lena :

Sorg går verkligen i vågor! Och som du skriver, tacksamhet över fina människor som funnits och finns ❤

Apropå det med skillnaden på Allhelgonahelgen och Halloween, så många som inte fattar och jag blir så provocerad! Allhelgonahelgen har ingenting med spöken och godis att göra! 🙈

Kommentera inlägget här: