12

Inne i mina jobbdagar nu och barnen är med mamma i dagarna fyra! Lyx för oss, de gör massor med roligt och blir ompysslade. Igår när det var kanonväder så var de på stranden hela dagen och det är något ungarna älskar. Precis som vi var när vi var små, uppväxta på den där ön och bruna som pepparkakor.

Vagnångesten alltså. Kanske ska jag behålla Kronan ändå? Rejäla sulkys och jag tycker ju att de är supersnygga. Kee kan sova bra i Donkeyn men det är ju just nu. Hon sover aldrig på dagarna heller, har kanske hänt två gånger i år och att behålla vagnen bara för det... Vet inte. Får vela lite till! Vill inte ha så många vagnar vi har nu, det tar all plats. Ser enormt mycket vagnar ri parken och helt ärligt väldigt få fina vagnar. Kronan sulky ser väldigt bra ut många och Donkeys då, aluminium helst! Det är något jag verkligen gillar med Donkeyn, den färgen/materialet. Bee gillar jag framåtvänd. Efter det så är det nog väldigt få modeller jag faktiskt gillar. Kul att spana.

Och hörni! Barnens fötter! Va! De växte över en natt tror jag! Har ni varit med om det? Fick byta sneakersarna jag köpte. Zoe måste ja Kees storlek och Kee tre storlekar större än vad jag trodde om man ska följa Kavats tabell. Helt galet ju! Kram på er!

Lena:

Kläcken, bästa stranden som finns!
Jag röstar för Kronan! Vår tog sig fram i fjällen på ställen där buggan hade kört fast 😙💪

Kommentera inlägget här: