05

Heeej! 


KUL att ni hittar hit! Fortfarande, trots sporadisk bloggning. Ämnet idag (inatt) blir.... shopping! Det har inte gått så bra som jag tänkt med shoppingförbud. Gör om och gör rätt, jag VILL verkligen lyckas. En stor morot är att jag-tada! Lagt handpenningen på resan till Andreas 40 årsdag och därför måste spara ihop till resten. En riktigt bra morot då jag verkligen vill på alla sätt och vis.

Barnen växer dock och Åhléns har haft rea. Efter det jag skickade tillbaka så sparade vi tolv plagg för 500kr. Jättefina saker. Har rensat garderoberna, Kee behöver lite tights och basttoppar till i höst. Någon av dem en ny overall i vinter och Kee nya skor. Jag älskar alltid rea plaggen. Under dogsen! Det ingen vill ha tilltalar.

Och, här är ett mysterium. Har våra fina fina Kronan vagnar till salu. Nyskick, knappt använda. Ingen köper dem på Blocket! Snyggast med vit sufflett ju!  Rejäl vagn. Tar sig fram överallt. Bra resevagn och resväska (ny) ingår.

Vi behåller vår Donkey då Kee sover bättre i den. Det trodde jag inte att det skulle vara så svårt. 2900kr så är de din med språjlans mugghållare, svart sufflet, regnnät och resväska, allting oanvänt. Grymt ju! Kram på er 💛Kommentera inlägget här: