05

Vi badar och badar. Tjejerna är riktiga fenor på att röra sig i vatten och jag tänkte undersöka simskolor till hösten. Idag har regnet fallit från morgon till kväll men badar man med taket på så är det som att simma i ett växthus. Det "värsta" med att bada är att ingen vill gå upp vilket inte heller är så kul... Dessa lyxproblem.

Namnade kläder till sent igår natt och packade förskoleväskorna med allt som kan tänka behövas. Har alla skor tjejerna behöver i nya storlekar (Zoe kan ha Kees från förra vintern) och från växa i lådan har jag plockat fram nya galonisar till Kee. Skönt att ha allt fixat! En vinteroverall till Kee sedan (Mini Rodini vill jag ha) så är vi klara! Sålde Zoes säng idag då tjejerna snart börjar sova i sina rum. Nya kuddfodral har de fått (I Love You To The Moon And Back) står det på de men Kee lästa högt för Andreas att det står "Jag Älskar Födelsedagar". Så himla rolig de är tjejerna. Idag beskrev Kee Zoe som lillasyster, hon är supergullig och jättedum 😂 tydligen. De är fortfarande väldigt gulliga med varandra men kan också bråka då och då numera eftersom att Zoe har en vilja av stål. Kee också men hon kan kompromissa, Z är inte där än 😅

Tänker att de i sina nya sängar kan fortsätta ha babytäcken?! Vanliga täcken tar ju upp hela sängen plus att vi har så mycket fina påslakan från när H&M home gjorde babysaker. Älskar dem.

Tjejerna har inte haft barnkalas i år. Det bara blev inte så, Thea har varit hit och uppvaktat ändå och allt bara rann ut i sanden. Funderar dock på att ha en Halloweenfest för barnen sedan? Det skulle de nog tycka var jättekul! Får fundera, har lite idéer!

Kommentera inlägget här: