29

Bara jag som är vaken. Andreas följde med och nattade men sover så hårt så jag ville inte väcka honom. Det har varit en intensiv vecka och vi är nog alla i behov av vila. Barnen är sjuka, de har ögoninflammation och är förkylda. Har fått pussla lite för att få ihop allt med mycket på jobbet och Kee fick följa med på morfars begravning igår. Faktiskt skönt att ha henne i famnen, obekymrat satt hon med russinpaket stilla hela begravningen. Kee och jag hade en liten grej ihop med honom där ett tag när vi följde med honom på vårdcentral och sjukhus så det var fint att hon var med. Jättefin begravning och jag hoppas han har det fint nu finaste lilla morfar. Skönt att du får vila istället för att fortsätta tyna bort. Bär med mig dina ord Gör om gör rätt och att Det vi gör idag slipper vi imorgon. Han var en väldigt duktigt snickare min morfar.

På kvällen igår var Tyra och Tom barnvakt och vi var på Kick Off med våra anhöriga i parken. Jättekul att ha med Andreas på fest och kul för oss att göra saker ihop. Supertrevlig kväll där vi parkarbetare lagar mat i restaurangens kök och våra respektive går på exklusiv djurvisning under tiden, sedan äter vi ihop. Plockmat var temat igår och det var fantastiskt gott! Tom hämtade oss halv ett.

Jag blir nog vaken en stund och kanske ska passa på att dra fram jobbdatorn. Somnade till jag med några timmar efter nattningen så nu dröjer det nog en stund att somna om. Parkens getter nedan! Fantastiskt söta och nyfikna. Kram på er!