31

En liten kaninunge låg livlös i buren imorse. Tur att jag inte är gravid den här våren, då hade jag väl grinat ihjäl mig. Tog mod till mig och lyfte ur den och begravde den när barnen somnat. Fy men vad gör man? Har man skaffat djur får man ta hand om dem.
Rastade Bazta har vi också gjort. Skönt att komma ut från sjukstugan lite. Kee drog rätt in i hästhagen! Helt orädd för de stora hästarna.
När barnen sov började jag också ta bort markstenen framför huset. Tre varianter av stenläggning har legat där och som jag stört mig på det. Tills vi funderat ut hur garageuppfart osv ska se ut så ska vi lägga grus så länge. Det blir ju toppen! Bra lösning så ser det prydligt ut under tiden. Får gräva lite mer på både längd och bredd. Bara murgröna än så länge i vårplanteringarna på bron.
Ska Pinterest spana lite nu. Aprils födelsedagsbarn har önskat smörgåstårta och det känns skönt att ha lite koll på hur den dagen ska firas. Kee 1år och 10 månader idag och Zoe blev 9 månader den 29:e. Nu kryper hon för fullt och är så söt så man dör. Vår tvåtandade kryptosaurus. Bebis ett tag till och jag njuter! Vill inte stanna tiden, alla åldrar har sin charm men ack så gulligt och mysigt det är med bebistiden.