31

Fin dag! Sista januari och Kee blir ett år och åtta månader idag. Som vår ute nästan! Vi var ute och lekte en stund på gården, det har smält undan så mycket nu så att det går fint för Kee att strosa runt. Hon tjöt när hon såg gungorna och även Zoe fick gunga! Premiär! Vek en filt bakom ryggen bara.
Efter lunch sov barnen ute, de snittar jämt typ 1,5-2h nu! Otroligt. Jag vred på stereon med min favvospellista och städade. Tofs mitt på huvudet har jag alltid när det är effektiv städning som gäller. Hann med allt utom badrummen och att torka golven uppe. Älskar nystädat! Fyra maskiner tvättade och soffan uppe börjar fyllas med torkad tvätt som ska vikas men det tar jag imorgon när Zoe kör första vilan. Mysigt när barnen är nyvakna och pigga sedan. Zoe har blivit så duktig på att mjukt lägga sig ner från sittandes och det närmar sig krypande. 
Så himla lik sin pappa Zoe. Andreas tog reda på disken och jag nattade barnen. Kee gjorde som hon ofta gör, hon lade sig nära mig, panna mot panna och så lägger hon sin lilla arm runt halsen. Den räcker bara halvvägs men det är så himla gosigt och så otroligt mysigt att ligga så mittemellan världens finaste små tjejer. Vill konservera den känslan för alltid! Jag verkligen älskar den här småbarnstiden. 
Nu ska jag ta mitt stora hjärta med mig och sova snart. Godnatt!