28

Tack för cremétipsen! Hittade en test av Weleda faktiskt i badrumslådorna (säkert fått den i någon babybox) så jag smörjde barnen med den efter vi badat och den kändes bra. Speciellt Zoe är torr på magen men hon är helt galen i att bada. Tjuter högt. Idag var det tvätta håret dag också, tvättar barnens hår bara en gång i veckan. 
Andreas dammsög uppe i morse (bara sådär, heja!) och när barnen somnade så fortsatte jag nere och hann torka golv och allt möjligt. Nu är han och bygger men det kommer gagna hela familjen sedan. Alla lakan och myspölen tvättad med så nu luktar det gott i hela huset. Feelgood på den känslan. Sitter ute nu på bron, njuter av solen och skriver ner kommande grejer och planerar. Den här sommaren kommer skilja sig en del mot den förra få jag var gravid och sedan då Zoe var pytte. Och sommaren innan var det Kee som var nyfödd och pytte. Längtar efter att parken öppnar så kan vi åka dit på dagarna och gå runt tjejerna och jag. Jätteglad över säsongskorten vi fick i julklapp av Andreas föräldrar. Vi kommer kunna bada utomhus så fort poolen blir varm här hemma och jag och Andreas kommer kunna gå på konserter i parken bara vi. Åka till älskade Kläcken och ha grillkvällar med familj och vänner. Leka i trädgården och odla i landen. Njuta av det vi har och har jobbat för! 
Tjejerna fyller år så nära varandra så jag tror de får ha ett kalas tillsammans för kompisar, hur mysigt blir inte det? Ett och två år, redan! Är som sagt väldigt väldigt exalterad inför familjens sommar och den efterlängtade resan får bli startskottet. Dags förresten att lägga i en högre växel för min del med träning och kost för att jag ska kunna komma till en form där jag känner mig bekväm. Absolut inge bantning men mer smarta val. Ikväll ska vi gymma och barnens farmor och farfar kommer hit och är med barnen. 
Hoppas att ni haft en fin helg! Kram!