Klappa händerna

Vet ni att man kan läsa alla sin journaler om man loggar in med hjälp av BankID på Mina Vårdkontakter? Fastnade lite i min cancerhistoria. 
Beställde också för första gången apoteksgrejer på nätet, skönt att titta i lugn och ro och dessutom ska en del grejer vara billigare än i butik. Hursom, vill vara säker på att vi har med oss till utlandet. Det är den stora skillnaden i att resa med barn so far- all planering! Till Kee tänkte jag ta med smoothies, bologneseburkar och ersättning. Vattenkokare, flaskborste och Yes. Badblöjor och vanliga blöjor. Uv kläder, uv filt, uv resetält, simring, kudde, filtar och vanliga kläder. Sulky. Gissa vem som kommer ha mest packning?
Vi körde fredagsträning på gymet igår som vanligt och på huslistan checkades en ny matta av på balkongen uppe. Skönt att kunna vädra sängkläder ute. En fåtölj ska nog dit och lite växter med.
Kee har lärt sig klappa händerna och tycker det är superfestligt. Mamma skickade bilden på hennes docka som fått en ny tröja- så himla fin!