Tisdag

Vilken dag... Mitt huvud sprängs ibland av allt som pågår därinne. Jag försöker tänka efter på vad jag skulle säga till mig själv om jag stod på utsidan och såg på. Ganska bra tankesätt. Dagens plus har varit att möta gamla vänner. Var sugen ett tag på att följa med ut men åkte hem istället, åt grillat, tog en promis med Siri och Bazta i dunjacka, drack ett glas vin och ska nu duscha och sova. Pigg och fräsch imorgon med andra ord! Mycket skönt, jag har varit så trött i både kropp och själ idag. Pappan ligger brevid mig här i soffan och sover. Skönt bara att han är nära. En vän förlorade sin mamma för ett litet tag sedan och det skär så otroligt i mitt hjärta att se hur ont det gör i henne. Jag vet inte och kan nog inte beskriva heller. Livet är så sjukt ibland.
En annan grej, appropå min obession för pistoler, kom på en grej. När Palme sköts för länge sedan så ritade jag en bild på en pistol ur tidningen och verkligen insisterade på att mamma och pappa skulle skicka den till Polisen, så de fick se hur vapnet såg ut! Ha ha! Så jäkla roligt! Oh my. Min fantasi var... vild. Jag var också anledningen till att fröknarna slutade använda pumps på gården och började använda springskor.
Hoppas ni har en fin Valborg! Godnatt med världens världens finaste Someone Like You, min Istanbul och cancerlåt. Adele är också en bit av min London upplevelse, britterna är otroligt stolt över henne, med all rätt. Kram!