I Walk The LineSena nätter, musiken, människorna, klubben. Jag är hemma. Jag har saknat det. Och nu känns det efter några veckor som att jag verkligen vet vad jag vill, vilken riktning skeppet ska styras åt och det är en skön känsla, liksom att jag har finaste Marican med mig. Min compadre i vått och torrt i nattklubbslivet. Det blir bra det här. Så bra.

Har stålsatt mig för att beta igenom min to-do lista igår och idag och det har gått framåt måste jag säga. Det är det som är bra med en to-do, det är bara att göra sakerna för vad är väl bättre än att stryka punkter? En tung grej har varit drinklista och den måste jag väl ganska nöjd sätta check på snart, en annan grej har varit uppstyrning av grejer till helgen.

På fredag kör jag min sista gayklubb med final a la grande, ska bli svajnkul eftersom att jag tagit hjälp den här gången av mina gaykompisar som jobbar med show.
Gayklubben blev aldrig samma grej i andra lokaler än Snygg-Cava så jag vet inte riktigt om det blir en fortsättning till hösten eller inte, därför känns det extra bra att sista gången blir topp.

Mitt i allt finns också en viktig grej och det är jag.
Ett- har lyckats börja med ett typ sju år gammalt projekt som jag skriver lite på varje dag- mycket tillfredställande. Två- TV3 bidrog till att jag ikväll började med något jag tänkt i tre år, kolla igenom hela SATC boxen från avsnitt till avsnitt. Jag har sett allt många gånger men mest säsong fem och sex.
Tre- egofix. Blekning, klippning, ansiktsbehandling, fransar och bryn på onsdag. Får springa från frissan till bussen ut till hudvårdssalongen och pappa hämtar mig sedan, det ska bli lyx det... Åh vad jag längtar efter att känna mig fin.

En grej till kom jag på att berätta- i sommar ska jag jobba på för mitt fina H&M på Roskildefestivalen på vår egna H&M Reboot Camp. Det ska bli en upplevelse!

Världens bästa Erik Hassle. repeat repeat. Dags att sova. Puss!