Sunniiiiiiii Sunday.Varit vaken sedan halv nio. Sweet! Var ute och gick den dagliga promenaden igår kväll, ganska sent och hamnade hos min vän J på hemvägen. Svinmysigt. Drack ett glas rosé och bara blev på allmänt superhumör av J och hans vän S. Sedan gick jag hem och sov! Krogbojkotten känns bra sweet ändå... Har inte varit ut sedan i påskas! Jäkligt skönt. Kvalité istället för kvantitet är ledordet.

Sista april har vi vår invigning av uteserveringen... DET SKA BLI SWEET! Jag ska börja stå i bar igen också, lite läskigt men det löser sig nog... riktig jobbsommar med fina helger hoppas jag på så man kan åka båt och ligga på den efterlängtade stranden på helgdagarna. Mums! I september har vi pratat om den där Barcelonaresan jag o Julia plus det att jag verkligen verkligen vill åka ner stängningsveckan Ibiza. Ulla som spådde mig såg en resa i slutet av sommaren, tror tom att jag skulle åka med en man. Schpännande för det känns jäkligt avlägset men men. Mr Drömprins kanske gör entré där en vacker sommardag i juni.

Just nu sitter jag i världshistoriens längsta telefonkö till SAS och undrar nervöst om jag kommer iväg till New York på tisdag morgon. Moder Jord visar vem som bestämmer men jag kommer att gråta om vi inte kommer iväg. I need NYC. Jag vill se min pappa glad. Jag vill att vi ska komma iväg...

Nu ska jag skicka lite pressmeddelanden, sedan ska jag dra iväg och kratta gården på löv i SOOOOLEN!

Ta hand om er snyggos.