Cava


Dåså. Nu kör vi!

Vad ni ser ovan är premiäraffischen till min nya baby. Cava. To be stans stans bästa nattklubb (hoppas jag).

Jag har hela mitt liv strävat framåt. Erfarenheter från det ena jobbet leder till det andra.

I gymnasiet hade jag två drömmar. Att bli dekoratör på H&M. Det blev jag. Eller visual merchandiser som tjänsten heter nu. Den andra drömmen vara att bli bartender. Det blev jag. Tom platschef för en nattklubb (den jag skrivit om tidigare)

Drömmen om att driva en stor och fin nattklubb har också funnits där och det är där jag är idag. Jag "fick" en tom nattklubb med fantastisikt A-läge i stan och nu det är nu det är dags att förvalta den drömmen.

Cava har en ljus och trendig inredning som med lite touch utav mina hjälpisar kommer att bli fantastisk. Lite mer varm. Jag hoppas jag kommer kunna skriva ett stycke nattklubbshistoria i den här stan innan det är dags för nästa mål.

Nästa mål? Det finns inte i Sverige. Men just nu så är det Cava för hela slanten. Tack bästaste finaste Julia som hjälper mig göra allt material, från logga till inbjudningar. DU kommer att gå långt min bästa.

Dags snart att sova efter allt vinmys här. Ska se lite Californication först och sedan är det stranden igen imorgon! Sommar och sol! Det bästa min själ kan få.

Vi ses raringar! Va roliga ni är som läser min lilla blogg! Tack!
Kategori: